En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Viatges i visites


VIATGE: Alt Empordà i Cap de Creus
  • VIATGE: Alt Empordà i Cap de Creus
Del 20 al 22 de setembre

Sortirem de Mollet el divendres dia 20 a les 7.30 h en direcció a Figueres per arribar a l’Escala i fer una visita guiada a les Ruïnes d’Empúries.
Disposarem de temps lliure per passejar pel poblet medieval de Sant Martí d’Empúries i després de dinar anirem a Cadaqués, on agafarem un petit tren turístic que ens portarà a conèixer el Cap de Creus i Port Lligat.
Després d’un temps lliure per visitar Cadaqués anirem a Roses on ens allotjarem en un Hotel 3*.
L’endemà visitarem el Monestir de Vilabertran consagrat l’any 1100, exemple d’arquitectura romànica catalana. Ens aproparem posteriorment fins a Perelada per passejar pels seus carrers medievals i el seu castell.
Amb guia local visitarem també Castelló d’Empúries. Dedicarem el darrer dia a visitar el Museu Dalí amb guia propi del museu, dinarem a Besalú per on podrem passejar pel seu casc antic, call jueu i gaudir del seu famós pont medieval i retorn a Mollet.
Totsels àpats tenen vi i aigua amb cafè inclòs només al migdia.

Preu 290€ amb sup. hab. individual de 45€.

Inscripcions del 15 al 19 de juliol ales 17 h al despatx de viatges de la 2a planta del Casal

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com